Over ons

Over ons

Hi-Fi specialist in hartje Roeselare.

 

Audiolight gaat steeds op zoek naar het meeste
superieure beeld -en geluidsweergave die het best past in uw huiskamer of bedrijf.

 

Door ons kwalitatief aanbod en jarenlange expertise kan Audiolight dé impact garanderen die Hi-fi te bieden heeft.
Merken zoals Martin Logan, Kef, Dali, Nad, Bluesound en Gato zorgen ervoor dat uw huiskamer omgetoverd wordt tot een ware concert -of bioscoopzaal.

 

Perfecte eindklank -en beeld is ons doel!
Aan de hand van verschillende demo’s in onze showroom en/of bij u thuis wordt het juiste systeem volgens uw persoonlijke smaak, budget en opstelling van de desbetreffende ruimtes bepaald. Het inspelen op de akoestiek kan na de metingen ook aangepast worden. Merken als Artnovion en Buzzispace helpen ons akoestische problemen te verhelpen.

Daaraansluitend kan u rekenen op Audiolight hun professionele plaatsing van uw gekozen systemen. Na programmatie en het exact afstellen kan u urenlang gaan genieten van de wondermooie wereld van optimaal beeld & klank.

 

Luidsprekers op maat? Nood aan een speciale beugel, elektronische schakelingen, aangepaste bevestiging of ingrijpen op de klank bij uw bestaande installatie?
Ons atelier staat voor u klaar om systemen op maat uit te werken.

Contacteer ons
 1. Het prille begin

  In oktober 1986 starten Jean-Luc & Henk de firma Audiolight.  Vanuit hun achtergrond in de muziek beginnen ze met audio en lichtinstallaties.  Aanvankelijk vanuit het bedrijvencentrum

  Learn more
 2. Award Mini-Carre

  De groep VanWonterghem geeft een award voor de klank en lichtinstallatie tijdens de premiere van de film ‘Boys’ in Gent

  Learn more
 3. Showroom Pilkemstraat

  Na een serieuze verbouwing van de oude verffabriek wordt de showroom in de Pilkemstraat nr 44 geopend.  Meer dan 25 jaar en talloze aanpassingen later is onze showroom nog steeds de plaats om alle mogelijkheden qua klank te demonstreren.  Spring gerust binnen..

  Learn more
 4. Overname

  Na 32 jaar neemt Yvan Verhelst het roer van Audiolight over.  Jean-Luc en Henk blijven aan boord met advies en ondersteuning.  Hun jarenlange ervaring samen met de nieuwe invalshoek zorgt voor een sterke dienstverlening en een goede ondersteuning van de lopende projecten.

  Learn more
32

jaar ervaring

45

luidsprekers te beluisteren

675

vierkante meter

8

Luisterruimtes

Vind onze winkel

AUDIOLIGHT BVBA
Pilkemstraat 44, 8800 Roeselare
Telefoon: 051/22.95.19
E-mail: info@audiolight.be